♥ Interaktivna priprava na porod in starševstvo – vikend delavnica ♥

Si želita, da bi rojstvo vajinega otroka bil trenutek, ki vaju še bolj poveže? Potem sta prav lepo vabljena na naša srečanja!


Na vsakem srečanju boste poslušali predavanje, preko različnih vaj spoznavali lastne želje, v pogovornem krogu dobili odgovore na vaša vprašanja in se na koncu prepuščali različnim tehnikam sprostitve.

Kdo: Nosečnice in partnerji, ki si želijo novih znanj, prijateljstev in lepe porodne izkušnje ♥

Kje: Domžale (Cesta talcev 8)


Kdaj: 12.9. in 13.9. med 10.00 in 13.30 uro


Cena: 130 eur/par, 110 eur/posameznico.

Na srečanjih boste prejeli praktični darilce s prav posebno knjižico namenjeno celostni pripravi na porod. Poleg tega pa boste prejeli tudi BREZPLAČNO e-knjigico za pisanje porodnih želja ♥

Število udeležencev je omejeno!

Prijave sprejemamo na info.ataleya@gmail.com!

PROGRAM

1. srečanje – Pot do lepe porodne izkušnje (12.9.2020)


Na srečanju bomo govorili o:
vplivu nosečnosti na porod. Pogovorile se bomo o tem, kaj vse vpliva na vaš porod in kaj lahko storita že danes, da si zagotovita lepo porodno izkušnjo.
globljem pomenu porodu in porodnega načrta. Spoznali bomo različne porodne dobe, možnosti izbire med porodom, pomen okolja ter različnih porodnih položajev.

Praktično bomo preizkusili različne porodne položaje, tehnike lajšanja porodne bolečine (masaža, akupresura,…) in na koncu srečanje zaključili s sproščujočo vizualizacijo, ki jo boste lahko uporabili tudi med porodom.

2. Srečanje – Prvi koraki starševstva (13.9.2020)


Na drugem srečanju bomo spoznavali:
– pomen prve ure po porodu. Prvi uri po porodu rečemo tudi zlata ura, saj je izrednega pomena za vzpostavljanje dobrega imunskega sistema pri otroku, mikrobioma, dojenja in navezanosti otroka s starši. – nego novorojenčka in dojenje. Tudi praktično bomo preizkusili različne porodne položaje, tehnike za lajšanje krčev pri otroku ter se spoznavali s pravilnim rokovanjem.
– spremembe v partnerskem odnosu. Pogovorili se bomo o vplivu rojstva otroka na partnerski odnos ter kako ponovno najti stik s partnerjem po porodu. Govorili bomo tudi ospolnosti po porodu in čustvenih stiskah, ki so v tem obdobju pogoste.

Za konec pa bomo v pogovornem krogu delili svoje izkušnje ter se poslovili ob krasni vizualizaciji namenjeni temu, da se oba še bolj povežeta z otrokom, ki ga bosta kmalu prejela v vajino naročje.

Prijave sprejemamo na info.ataleya@gmail.com.

One thought on “♥ Interaktivna priprava na porod in starševstvo – vikend delavnica ♥

Komentarji so zaprti.