Si želiš malo drugačne priprave na porod? <3

Potem si prav lepo vabljena na naša srečanja!


Na vsakem srečanju boste najprej poslušali predavanje dipl. babice Klavdije Slapar, nato bo sledil ženski, pogovorni krog in za konec bo Saša Golob, zakonska in družinska terapevtka, vodila tudi delavnice, ki vam bodo v pomoč tudi med in po porodu. ♥

Kdo: Nosečnice, ki si želijo novih znanj, prijateljstev in veščin ♥

Kje: Ljubljana (Metalka)

Kdaj: 12.11. in 19.11.2019, med 16.30 in 19.30 uro.

Cena: 35 eur/srečanje. Ob enkratnem plačilu za oba srečanja je cena 60 eur. Vse, ki se boste udeležile obeh srečanj, boste prejele BREZPLAČNI dostop do predavanja »Nežna priprava na porod«, kjer boste izvedele vse kar potrebujete za lažji porod ter BREZPLAČNO e-knjigico za pisanje porodnih želja ♥

Na prvem srečanju pa vas čaka tudi praktično darilo!

Število udeleženk je omejeno.

Prijave sprejemamo na info.ataleya@gmail.com

PROGRAM

1. srečanje (12.11.2019)


Predavanje babice Klavdije
– Vpliv moje nosečnosti na porod: Pogovorile se bomo o tem, kaj vse vpliva na vaš porod in kaj lahko storite že danes, da si zagotovite lepšo porodno izkušnjo. Predavanju bo sledil ženski, pogovorni krog.
– O porodu in pomenu porodnega načrta: Klavdija bo o porodu predala znanje na način, ki vam bo razširil pogled na to kaj vse porod je in kaj je med porodom zares pomembno. Na koncu pa bomo povedali tudi nekaj informacij o tem zakaj je pisanje porodnih želja dobro, kaj je pravzaprav namen tega in kaj je ob tem najpomembnejše. Sledil bo pogovorni krog.

Delavnica s Sašo: Moj otrok, moja družina – povezovanje z otrokom ter Kako se znebiti strahu pred porodom

2. Srečanje (19.11.2019)


Predavanje babice Klavdije
– Prva ura po porodu: Prvi uri po porodu rečemo tudi zlata ura, saj je izrednega pomena za vzpostavljanje dobrega imunskega sistema pri otroku, dojenja in navezanosti otroka s starši. Na kaj morate biti pozorni, kateri so ključni trenutki v tem času in kako poskrbeti tudi za dobro povezanost med otrokom in očetom. Za tem sledi pogovorni krog.
– Midva – starša in partnerja: Pogovorile se bomo o vplivu rojstva otroka na partnerski odnos ter kako ponovno najti stik s partnerjem po porodu. Na kratko se bomo dotaknile tudi spolnosti po porodu in čustvenih stisk, ki so v tem obdobju pogoste. Sledil bo podporni pogovorni krog.

Delavnica s Sašo: Si predstavljaš – vaja z vodeno vizualizacijo ter delavnica Jaz kot ženska, mama in partnerica

Se vidimo!

One thought on “Si želiš malo drugačne priprave na porod? <3

Komentarji so zaprti.