Porod Poporodni izzivi Predavanja in delavnice

Ataleyine misli za lep porod – pobarvanke z afirmacijami za pripravo na porod in starševstvo

Že pred nekaj leti se je rodila želja, da bi ustvarila kartice, ki bodo nekaj več kot zgolj par afirmacijskih stavkov z lepo sliko.

Slike ter zapisi afirmacij so unikatno, ročno delo Klavdije Slapar. Vsaka od slik ter afirmacij je skrbno izbrana na podlagi izkušenj Klavdijinega dela z nosečnicami in mamicami.

In danes z vami ponosno delim prvi paket afirmacijskih kartic – pobarvank, ki vam bodo v pomoč pri pripravi na porod, dojenje in starševstvo.

Znano je že, da nam afirmacije lahko pomagajo na poti k doseganju željenih ciljev. Za pripravo na porod se tudi že vrsto let uporabljajo določene misli, stavki, ki ženske v ključnih trenutkih med porodom ali po njem podprejo, jih vrnejo nazaj v telo in v zaupanje, da zmorejo.

Ataleyine misli za lep porod pa so nekaj posebnega, saj boste ob barvanju svojih afirmacijskih kartic svoj fokus še bolj usmerile v tisto kar si želite. Ustvarile si boste popolnoma unikatne kartice, ki bodo tudi plod vaše kreativnosti, želja in ostale vam bodo kot prelep spomin na čas nosečnosti.

Pogosto ženske sprva dvomimo, da imajo afirmacije kakšen učinek in se nam ne zdi, da bi nam konkretno kaj pomagale. Sama sem bila tudi ena teh, dokler nisem afirmacij redno pričela uporabljati tako pri svojem delu kot pri vsakdanu. In resnično delujejo. Ne le, da te pomirijo, prav spodbudijo tvoje možgane, tvoje misli in dejanja, da vso to energijo usmeriš v doseganje svojih želja ter ciljev.

Podrsaj levo ali desno, da vidiš celotno sliko.

Poleg desetih ročno narisanih, unikatnih Ataleyinih misli za lep porod prejmeš tudi:

  • kartico z navodili za uporabo,
  • kartico z zapisom vizualizacije,
  • barvice.

Edinstvene afirmacijske kartice so tudi krasno darilo za nosečnice.

Cena kartic: 23,99 eur *

Naročila sprejemamo na: info@ataleya-svetovanje.com ali preko obrazca (tukaj)

*V ceno niso vključeni stroški pošiljanja.

Kaj o karticah menijo drugi? Preberi spodaj 🙂

Tako je svoj komplek okrasila nosečnica, ki je kartice prejela kot darilo od svoje prijateljice:

Že imaš kakšno idejo kako bi jim kanček sebe dodala tudi ti?

Klavdija Slapar

Sem diplomirana babica, mama dveh otrok, partnerka in zakonska in družinska terapevtka - stažistka.
Moja srčna naloga je s pomočjo babiških in terapevtskih znanj ter izkušenj pomagati družinam na njihovi novi skupni poti.

Mogoče ti bo všeč tudi ...