Ataleyine misli za lep porod

23.99 

Desetih ročno narisanih, unikatnih Ataleyinih misli za lep porod s kartico z navodili za uporabo ter kratko vizualizacijo.

Šifra: 12125 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Pobarvanke z afirmacijami za pripravo na porod in starševstvo.

 

Znano je že, da nam afirmacije lahko pomagajo na poti k doseganju željenih ciljev. Za pripravo na porod se tudi že vrsto let uporabljajo določene misli, stavki, ki ženske v ključnih trenutkih med porodom ali po njem podprejo, jih vrnejo nazaj v telo in v zaupanje, da zmorejo.

Ataleyine misli za lep porod pa so nekaj posebnega, saj boste ob barvanju svojih afirmacijskih kartic svoj fokus še bolj usmerile v tisto kar si želite. Ustvarile si boste popolnoma unikatne kartice, ki bodo tudi plod vaše kreativnosti, želja in ostale vam bodo kot prelep spomin na čas nosečnosti.

Pogosto ženske sprva dvomimo, da imajo afirmacije kakšen učinek in se nam ne zdi, da bi nam konkretno kaj pomagale. Sama sem bila tudi ena teh, dokler nisem afirmacij redno pričela uporabljati tako pri svojem delu kot pri vsakdanu.

In resnično delujejo. Ne le, da te pomirijo, prav spodbudijo tvoje možgane, tvoje misli in dejanja, da vso to energijo usmeriš v doseganje svojih želja ter ciljev.

Poleg desetih ročno narisanih, unikatnih Ataleyinih misli za lep porod prejmeš tudi:

  • kartico z navodili za uporabo,
  • kartico z zapisom vizualizacije.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ataleyine misli za lep porod”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mi že slediš na Instagramu?
Translate »
Follow by Email
YouTube
Instagram