Porod

Naravne tehnike za hitrejši porod – holistična online delavnica za pare

Večkrat govorim o tem kako je gibanje med porodom pomembno za sam potek in trajanje poroda. Ali pa o tem kako lahko z naravnimi metodami podpremo ali celo pospešimo porod.

Zato sem se odločila, da ponovim praktično delavnico in vam od blizu predstavim različne porodne položaje, nekaj babiških trikov za lažji porod ter različne naravne tehnike lajšanja porodne bolečine.

Tako se bosta tekom delavnice spoznala s tem kaj vse lahko naredita sama, kdaj in kako lahko partner pomaga z različnimi pristopi,… Te naravne tehnike lahko uporabita že doma, ko čakata, da se popadki še malenkost zgostijo, in tudi kasneje v porodnišnici vama lahko služijo v pomoč.

Kratek pregled vsebine delavnice

  • Uvodno predavanje – Kako se porod prične in kdaj oditi od doma?
  • Prvi del: Kje in kako leži otrok ter opis anatomije za lažjo predstavo.
  • Drugi del: Porodni položaji v različnih porodnih dobah.
  • Tretji del: Naravne tehnike lajšanja porodne bolečine.
  • Četrti del: Iz teorije v prakso – povezovanje misli s telesom.
  • Bonus: Vizualizacija in knjižica za pisanje porodnih želja.

Kot lahko vidita se bomo dotaknili vseh pomembnih tem o katerih me pari ponavadi sprašujejo na individualnih pripravah na porod. Na koncu delavnice bosta našla še krajšo vizualizacijo, ki si jo bosta lahko prenesla in jo odnesla s seboj v porodno sobo. Delavnica je primerna tudi za vse tiste, ki se odločate za porod doma ali v porodni hiši.

Med delavnico vas bom povabila, da preizkusite vse tehnike, ki jih bom pokazala, zato se med ogledom delavnice oblecite čimbolj udobno. Zelo, zelo, zelo priporočljivo je, da je ob vas takrat tudi partner, saj bom povedala ogromno uporavnih informcij za oba in pokazala ogromno stvari, ki bodo v pomoč tudi njemu pri sami pripravi na ta izjemen dogodek – prihod vajinega otroka ❤

Online delavnica bo na voljo od 20.2.2023 dalje.

Posnetek delavnice vama bo na voljo za ogled še 14 dni od dneva zakupa.

Vajin prispevek za udeležbo je 80 eur.

Bonus: 30 minutni online posvet z babico in prejmeta tudi afirmacijske pobarvanke Ataleyine misli za lep porod za še lepšo porodno izkušnjo.

Za prijavo kliknite TUKAJ.

Klavdija Slapar

Sem diplomirana babica, mama dveh otrok, partnerka in zakonska in družinska terapevtka - stažistka.
Moja srčna naloga je s pomočjo babiških in terapevtskih znanj ter izkušenj pomagati družinam na njihovi novi skupni poti.

Mogoče ti bo všeč tudi ...