Site icon Inštitut Ataleya | individualna, zakonska in družinska terapija, celostna babiška priprava na porod ter svetovanje za dojenje

Naravne tehnike za hitrejši porod – holistična online delavnica za pare

Večkrat govorim o tem kako je gibanje med porodom pomembno za sam potek in trajanje poroda.

Zato sem se odločila, da ponovim praktično delavnico in vam od blizu predstavim različne porodne položaje, nekaj babiških trikov za lažji porod ter različne naravne tehnike lajšanja porodne bolečine.

Tako se bosta tekom delavnice spoznala s tem kaj vse lahko naredita sama, kdaj in kako lahko partner pomaga z različnimi pristopi,… Te naravne tehnike lahko uporabita že doma, ko čakata, da se popadki še malenkost zgostijo, in tudi kasneje v porodnišnici vama lahko služijo v pomoč.

Kratek pregled vsebine delavnice

Kot lahko vidita se bomo dotaknili vseh pomembnih tem o katerih me pari ponavadi sprašujejo na individualnih pripravah na porod. Na koncu delavnice bosta našla še krajšo vizualizacijo, ki si jo bosta lahko prenesla in jo odnesla s seboj v porodno sobo. Delavnica je primerna tudi za vse tiste, ki se odločate za porod doma ali v porodni hiši.

Med delavnico vas bom povabila, da preizkusite vse tehnike, ki jih bom pokazala, zato se med ogledom delavnice oblecite čimbolj udobno. Zelo, zelo, zelo priporočljivo je, da je ob vas takrat tudi partner, saj bom povedala ogromno uporavnih informcij za oba in pokazala ogromno stvari, ki bodo v pomoč tudi njemu pri sami pripravi na ta izjemen dogodek – prihod vajinega otroka

Online delavnica bo na voljo od 20.7.2022 dalje.

Posnetek delavnice vama bo na voljo za ogled še 14 dni od dneva zakupa.

Vajin prispevek za udeležbo je 50 eur.

V kolikor bi poleg online delavnice želela zakupiti še 30 minutni individualni online posvet z babico, je prispevek za paket delavnice s posvetom 70 eur. Na tem posvetu si bomo vzeli čas za vajina vprašanja, dileme, dvome,… Na posvet se dobro pripravita, da lahko teh 30 minut izkoristimo kar se da dobro.

Če želiš zraven prejeti še afirmacijske pobarvanke Ataleyine misli za lep porod pa je doplačilo za vajin paket po promocijski ceni 10 eur.

Prijave preko obrazca spodaj.

Exit mobile version