Predavanja in delavnice

Nežno starševstvo – kako ostati miren tudi v času čustvenih izbruhov

Ste se že kdaj vprašali, če je zares potrebno, da tolikokrat dvignete glas v enem dnevu? Se vam zdi, da bolj kot se trudite postaviti mejo otroku, slabše je? Da vas niti ne sliši več?

Ker se je predavanje že izkazalo kot učinkovito, saj ga je poslušalo preko 80 staršev in učiteljev, sem se odločila, da ga ponovim. Lepo vabljeni, da se nam pridružite, če:

  • se s težavo soočate z otrokovimi izpadi trme,
  • imate dovolj tega, da tisočkrat na dan rečete NE in si želite izvedeti zakaj to ne deluje ter kaj lahko storite, da to ne bo več potrebno,
  • vas zanima kako jasno in trdno postaviti meje,
  • hrepenite po dnevu brez nenehnih pregovarjanj,
  • si želite iz prigide preiti v nežnejšo komunikacijo z otrokom, s sabo in partnerjem,
  • si želite, da bi dnevi, ki sledijo, bili v duhu povezanosti, ljubezni in sočutja!

V tem webianrju bomo odkrivali kompleksnost razvoja otroških možganov. Dotaknili se bomo tudi pomena prvih treh let otrokovega življenja in spoznali teorijo navezanosti. Ob vsem tem pa se nam bo razjasnilo zakaj je obdobje med 2. in 3. otrokovim letom tako naporno in kaj sploh pomeni trma oz. otrokov čustveni izpad. Seveda pa ne moremo mimo vzgoje brez da bi omenili meje! Le te so seveda nujne pri vzgoji otroka, saj si otroci želijo nekega stabilnega, varnega okoja. Tako se bomo dotaknili tega kako to storiti tako, da nas bo otrok slišal in upošteval. To predavanje je tudi uvod v boljše spoznavanje sebe in partnerja saj bomo ob spoznavanju otroka in njegovega delovanja, spoznali tudi delček sebe in svojih izkušenj!

Predavanje bo 4.6.2020 ob 9. uri. Potekalo bo preko spletne aplikacije Webex. Posnetek bo na voljo za ogled dlje časa.

Cena webinarja: 24,99 €

Za prijavo na predavanje pišite na info.ataleya@gmail.com

Se vidimo!

Klavdija Slapar

Sem diplomirana babica, mama dveh otrok, partnerka in zakonska in družinska terapevtka - stažistka.
Moja srčna naloga je s pomočjo babiških in terapevtskih znanj ter izkušenj pomagati družinam na njihovi novi skupni poti.

Mogoče ti bo všeč tudi ...