Predavanja in delavnice

Moje porodne želje – online delavnica

Ste vedeli, da je bistvo pisanja porodnega načrta oziroma seznama porodnih želja prav priprava na porod in ne dejansko načrtovanje poteka poroda? Torej, če se želite dobro pripraviti na porod in si s tem omogočiti lepšo porodno izkušnjo, vas vabim, da se mi pridružite na spletni delavnici MOJE PORODNE ŽELJE.

ZAKAJ bi izbrali ravno to delavnico?

Ker si jo lahko ogledate iz udobja vašega doma, prejmete podporo in pomoč pri pisanju vašega seznama porodnih želja ter prejmete tudi E-KNJIŽICO, ki vam bo v pomoč pri pisanju vašega seznama porodnih želja. In kar je najboljše – delavnica je posneta v obliki krajših posnetkov, ki si jih lahko pogledate večkrat in tudi sledite temu kaj ste si že pogledali.

KAJ boste na delavnici izvedeli?

  • Zakaj je dobro napisati seznam porodnih želja in kako ga napisati,
  • zakaj je pisanje porodnih želja eden boljših načinov priprave na porod,
  • kako izražati svoje želje in vzpostaviti uspešno komunikacijo z zdravstvenim osebjem,
  • pogovorili se bomo o klistirju, porodnih položajih, snemanju CTG-ja, umetnih popadkih, o tekočini in hrani med porodom, o K vitaminu, zlatenici, dojenju, prvih urah po porodu,….
  • raziskali boste kakšne so vaše želje v primeru komplikacij,
  • predvsem pa boste spoznavali sebe, svojega otroka, porod in lastne želje preko vsake nove teme, ki jo bomo odprli. Vse infomacije bodo na dokazih temelječe – tako se boste lahko informirano odločili za tisto, ki vam je najbolj blizu.

Bonus: individualna pomoč pri pisanju porodnega načrta!

Saj so vaše želje na prvem mestu!

Cena delavnice: 60€

Klavdija Slapar

Sem diplomirana babica, mama dveh otrok, partnerka in zakonska in družinska terapevtka - stažistka.
Moja srčna naloga je s pomočjo babiških in terapevtskih znanj ter izkušenj pomagati družinam na njihovi novi skupni poti.

Mogoče ti bo všeč tudi ...