Strokovne sodelavke

Povezovanje je ključ do celostne in učinkovite obravnave – zato vam predstavljam skrbno izbrano skupino strokovnih sodelavk, ki vas bodo podprle tudi na drugih področjih.

Anna Bogacz-Udovč, FizioMama

Anna Bogacz-Udovč

Mama in fizioterapevtka, raziskovalka, povezovalka, navdušenka nad ženskim telesom, povezavami v njem, nad čarobnostjo moči in nežnosti, ki se hkrati odvija v srcu ženskega telesa – medenici. Prvič diplomirala iz semiotičnih podob mesta v slovenski popevki, drugič iz Preprečevanja poškodb presredka med porodom. Želi, da imajo ženske izbiro in da zdravstveni delavci znotraj svoje prakse nudijo celostno, povezovalno in individualizirano obravnavo. Zagovornica zdrave pameti in zdravstvene izobrazbe, vsakodnevnega učenja, povezovanja in prenosa teoretičnih znanj v prakso.

V individualni obravnavi nudi svetovanje in osvetlitev vprašanj iz fizioterapevtskega stališča, tako iz vidika kratko- in dolgoročnega zdravja žensk kot otroka, individualno varno vadbo, spremljanje telesnih sprememb, spremljanje pri porodu in v poporodnem obdobju. Pomaga s sprostitvenimi tehnikami, gibalnimi vzpodbudami in celostnim pristopom, da si v neponovljivem obdobju podarjanja življenja varna in opolnomočena.

Mama fizioterapevtka in fizioterapevtka mam. Tvoja celostna fizioterapevtka.