Site icon Inštitut Ataleya | psihoterapija in celostna podpora družin

Prepusti se intuiciji – spletna šola za starše z babico Klavdijo

Tako v nosečnosti kot tudi med porodom in po njem je intuicija tisto, kar nam da vodilo kam ter kako naprej. Med porodom intuicija še predvsem pride na plano, saj ženska začuti svoje telo bolje kot kadarkoli prej in ve kaj potrebuje. Vprašanje pa je, ali sliši svoj notranji glas in ali ga slišijo drugi?

Spletna šola za starše “Prepusti se intuiciji” so namenjena temu, da boste prejeli strokovne informacije, uporabne nasvete babice in predvsem to, da boste stopili nazaj v stik s svojo intuicijo preko različnih vaj, ki vas bodo spremljale tekom predavanj.

Naj vas ime predavanj ne zavede – skozi predavanja bomo šli konkretno čez vse pomembne faze poroda, porodne položaje, tehnike sproščanja, naravne in farmakološke metode za lajšanje porodne bolečine, spoznali bomo izvor popadkov, igro hormonov ter kako z enostavnimi triki pospešiti porod. Med drugim bomo podrobneje spoznavali tudi vaše porodne želje – vse od tega ali je klistir sploh smiseln in kaj narediti, če se porod ne bo začel sam od sebe?

Podrobneje bomo spoznali tudi poporodno obdobje – od dojenja, hranjenja po steklenički, črpanja, do pravilnega rokovanja, nege novorojenčka. Razbijali bomo mite o popolni mami in pisali bomo poporodni načrt.

Za moške je pripravljen ločen sklop predavanj, kjer boste spoznali vse to – le v malo krajši, zelo strukturirani obliki (seveda pa vabljena oba, da si pogledata vso vsebino). Osredotočali se bomo na to kako podpreti vašo drago med porodom, kako prijeti otroka, kako pomagati pri dojenju ter kako se podpreti kot oče in partner.

Vmes pa bodo tudi informacije o tem kako si pomagati v vseh teh obdobjih, kako se povezati in kako se odkrito pogovarjati o vseh izzivih, ki vaju pestijo, o strahovih ter o željah za prihodnost.

No, to je zgolj nekaj tem, ki se jih bomo dotaknili. Podrobneje pa si o samem poteku predavanj lahko preberete spodaj.

Program:

Prvi sklop: Kako nosečnost vpliva na porod in starševstvo

Drugi sklop: ABC poroda

Tretje predavanje: Najboljši očka daleč naokoli (predavanje za partnerje)

Četrti sklop: Bolečina je moja zaveznica

Peti sklop: Moje porodne želje

Šesti sklop: Prvi koraki starševstva

BONUSI, ki jih prejmete poleg predavanj:

Predavanja so razdeljena v krajše posnetke, spletni program si zapomni, kje ste ostali in kar je najbolje – lahko si jih ogledate kjerkoli in kadarkoli.

Predavanja so prenovljena in v taki obliki še niso ogledala luči sveta. To je res edinstvena šola za starše kot je v Sloveniji še ni bilo.

Prispevek za predavanja in vse bonuse: 360 € (*plačilo je možno tudi v dveh obrokih)

Dostop do predavanj prilagodim vsakemu paru, saj imata dostop od dneva nakupa do 41. tedna nosečnosti oziroma enega tedna po predvidenem dnevu poroda.

Predavanja izvaja diplomirana babica, IBCLC svetovalka za dojenje ter zakonska in družinska terapevtka – stažistka, ki ima opravljena dodatna usposabljanja in izobraževanja za vodenje šole za starše, izvajanja masaže za nosečnice ter spremlja pare med nosečnostjo, porodom in v poporodnem obdobju.

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec, kliknite tukaj ali pišite za več informacij na info.ataleya@gmail.com .

Odzivi udeleženk prejšnjih predavanj:

“Draga Klavdija, rada bi se vam zahvalila za vse vsebine, do katerih sem lahko dostopala v dneh pred porodom. Super je bilo poslušati o stvareh, ki sem jih doživela ob prvem porodu in o katerih v ‘navadni’ šoli za starše ne slišiš nič. Tudi v drugo sem se tako prepustila ritmu lastnega telesa in s pomočjo super babice doživela (še en) čudovit porod
Hvala za vse in srečno še naprej.”
– Ana

S pripravo na porod sem zelo zadovoljna. Kljub temu, da gre za mojo drugo nosečnost, sem veliko stvari slišala prvič.” – Katarina

*Imena udeleženk so spremenjena zaradi namena varovanja osebnih podatkov.

Exit mobile version