Site icon Inštitut Ataleya | psihoterapija in celostna podpora družin

ABC poroda – online priprava na porod

Nenehne spremembe in vedno nove informacije okoli porodne izbire večino parov spravljajo v vedno večjo stisko. Zato sem se odločila, da tudi v tem mesecu ponudim “ABC poroda” – spletno šolo za starše v skrajšani obliki. Pridružita se nam, zabavno bo in še prejela bosta:

Kaj torej prejmeta?

Predavanja razdeljena v 4 večje sklope, kjer bosta po vsakem ogledanem predavanju lahko sledila tudi svojemu napredku. Prejela bosta tudi e-knjigo, ki vam bo v pomoč pri pisanju porodnega načrta, zapiske predavanja z nekaterimi ključnimi informacijami, dodaten posnetek s prikazom masaže ter Rebozo tehnike ter seznam stvari, ki jih zares potrebuješ po porodu.

BONUS!

Prejela bosta tudi DODATNI BREZPLAČNI 30 MINUTNI posvet z diplomirano babico (online ali v živo)!

Cena predavanja: 80 eur

Predavanje trenutno ni na voljo.

Predavanja izvaja diplomirana babica, ki ima opravljena dodatna usposabljenja in izobraževanja za vodenje šole za starše, izvajanja masaže za nosečnice ter drugih naravnih tehnik lajšanja porodne bolečine.

Za več informacij pišite na info.ataleya@gmail.com.

 

Mnenja udeleženk:

“Draga Klavdija, rada bi se vam zahvalila za vse vsebine, do katerih sem lahko dostopala v dneh pred porodom. Super je bilo poslušati o stvareh, ki sem jih doživela ob prvem porodu in o katerih v ‘navadni’ šoli za starše ne slišiš nič. Tudi v drugo sem se tako prepustila ritmu lastnega telesa in s pomočjo super babice doživela (še en) čudovit porod
Hvala za vse in srečno še naprej.”
– Ana

S pripravo na porod sem zelo zadovoljna. Kljub temu, da gre za mojo drugo nosečnost, sem veliko stvari slišala prvič.” – Katarina

*Imena udeleženk so spremenjena zaradi namena varovanja osebnih podatkov.

 

Exit mobile version