Cikel šestih srečanj »Opolnomočena« je priložnost ustaviti se, razmisliti, vprašati, oceniti, ali potrebuješ morda še tisto nekaj več.

Namenjeno vsaki ženski, ki potrebuje ali želi oddih, počitek, trenutek zase – naj bo v pripravi na materinstvo, na porod ali tekom poti skozi materinstvo. Rojstvo ženske – rojstvo mame, kot ga razumeva midve, je vsakodnevni dogodek, priložnost, je proces. Se zgodi lahko leta po zaključku rojstev otrok.

14.4.2022 – Vedeti, kaj želim, ampak tudi kje in kdo sploh sem zato, da izberem pot do cilja.

Verjetno si že zasledila, da imaš na voljo ogromno možnosti za pripravo na porod. Kaj pa je tisto najboljše zate, glede na tvoje želje in cilje? V poplavi informacij o tvojih možnostih se ustavimo in spoznamo kdo si in kaj potrebuješ.

21.4.2022 – Priprava na rojstvo mame je priprava na preobrazbo ženske.

Porod je telesna, čustvena in duhovna (pre)izkušnja. Zato ni enega okolja, enega načina poroda ali ene obravnave, ki bi bila idealna za vse. Raziščimo kako zagotoviti, da si kot ženska v rojstvu v položaju moči.

28.4.2022 – Premik od “diagnoz”, “preverjanja”, “reševanja” k spoznavanju sebe in svojega telesnega jaza.

Si že kdaj slišala rek »naše telo je naš tempelj«? Za tempelj skrbi svečenik – tvojemu telesu si svečenica ti. Čas je, da z informiranim odločanjem prevzameš pobudo in odgovornost za svoj telesni jaz.

5.5.2022 – Dovolj je da si dobra mama. Otrok potrebuje mamo, ki se uči, dela napake in raste z ter ob otroku.

Imaš že dovolj te igre biti najboljša mama oziroma vsaj primerljiva tistim, ki jih občuduješ? Ustavimo se in prevetrimo naša prepričanja. Najdimo ravnovesje med potrebami in pričakovanju.

12.5.2022 – Z vsakim otrokom se rodi nova mama. Prehod je pri prvem otroku najbolj očiten, vendar se spremenimo tudi pri drugem, tretjem. Vsakič dodamo nekaj k svoji vlogi mame, kar nas izoblikuje v še boljšo žensko.

Vprašaj se: »Kdaj si se začela oblikovati v mamo kakršna si zdaj?«. Imaš kdaj občutek, da je tvoja preobrazba prepočasna? Ali da greš celo nazaj? Se ti zdi, da tvoje telo ne sodeluje s tvojo preobrazbo?

19.5.2022 – Vsaka mama ima kdaj dovolj in potrebuje oddih.

Razmetano stanovanje, ovenele rože, otroci brez naloge, lačen pes in na vrsti je čas za vaju… Kje pa si v vsem tem ti? Kako se ustaviti in začutiti sebe preden bo prepozno.

Srečanja potekajo online v realnem času. Posnetkov ni. Število udeleženk je omejeno. Prijava preko spletnega obrazca (spodaj).

Prispevek za eno srečanje po izbiri: 20 eur/osebo

Prispevek za cel cikel srečanj: 60 eur/osebo

Podari si 10 eur na teden za poglobljeno srečanje s seboj.

Se vidimo,

Anna (FizioMama) in Klavdija (Ataleya)