Že odkar sem prvič stopila v porodno sobo sem videla koliko podpore, ljubezni in nežnosti je potrebno za mirno rojstvo in lepo porodno izkušnjo. Istočasno pa sem ugotovila, da sistem ni najbolj v pomoč mamicam, saj se s svojo babico in z znanjem, ki ga nosijo o porodih ter ostalih pomembnih temah, mamice in družine na sploh srečajo prepozno. Zato sem se odločila, da temu ne bo več tako.

Cilj inštituta Ataleya je omogočiti vsaki ženski, družini in paru podporo, znanje in sočutje, da lahko samozavestno ter ljubezni polno stopajo naprej na poti odkrivanja radosti nosečnosti, poroda, starševstva in skupnega življenja.

Zato za vas v okviru dejavnosti znotraj inštituta Ataleya nudim:

PRIPRAVA NA POROD

Lahko se odločite med skupinsko ali individualno pripravo na porod. Individualno svetovanje nudimo tako na domu, kot preko Skype-a. Na voljo imamo tudi prav posebno pripravo za moške – priprava na očetovstvo.

Če bo dovolj prijav, pa se bo organizirala tudi skupina za nosečnice.

POPORODNO SVETOVANJE IN OBISKI NA DOMU

Ker je poporodno obodbje posebaj občutljiv čas, nudimo poleg svetovanja za dojenje tudi splošno svetovanje v poporodnem obdobju ter svetovanje za starše in pare.

*Za svetovanje za dojenje je cena tudi spremenljiva oziroma nudim tudi brezplačno pomoč. Prosim, če potrebujete to obliko svetovanja, da me predhodno kontaktirate o različnih možnostih.

Če bo dovolj prijav, bomo organizirali tudi skupino za mamice in “Starševsko bralnico” za vse knjigožere.

PREDAVANJA IN IZOBRAŽEVANJA

Več o predavanjih, ki so trenutno na voljo si lahko preberete TUKAJ.

Se že veselim srečanja z vami!

Tvoja babica Klavdija

Za svetovanje ali pripravo na porod nam pišite na info.ataleya@gmail.com. Prav tako se za srečanje lahko dogovorimo preko SMS-a ali telefonskega pogovora. Pokličite ali pišite na: 041/429-425.