Nosečnost je polna pričakovanj in sprememb. Ženske smo se tekom stoletij vedno bolj oddaljile od zaupanja v naše telo in zaupanja v porod kot tak. Pogosto znanje iščemo zunaj sebe v tisoč in eni obliki – na forumih, FB skupinah, pri različnih strokovnjakih. Cilj naše celostne priprave na porod pa je, da najdeta zaupanje in znanje v sebi ter ga ob podpori strokovne ekipe tudi doživita.

Ker mi je izjemno pomembno, da dobita podporo, ki temelji na najnovejših strokovnij dognanjih in da sta celostno podprta tekom nosečnosti, med in po porodu, vama pri individualnih pripravah na porod ponujam nekaj, kar drugje ni mogoče dobiti. In sicer poleg znanja, dodatnih vsebin, 24/7 podpore in še kaj, je v pripravo na porod vključen tudi enkraten posvet z Anno Bogacz-Udovč (FizioMama), ki te bo podprla tudi na fizičnem nivoju, ti pomagala pri izzivih, ki jih imaš ali pa bosta skupaj le preverili stanje tvojega telesa.

Za vaju pa sem vseeno izbrala nabor tem o katerih najpogosteje s pari govorimo (in jih praktično preizkusimo) na individualnih pripravah na porod:

 • Kakšne SPREMEMBE prineseta nosečnost in porod.
 • Kako pripraviti SOROJENCA na prihod novega družinskega člana.
 • Kaj MORATE imeti doma pred prihodom otroka in česa sploh NE POTREBUJETE.
 • Kateri so SPROŽILCI poroda in kaj ZAVIRA porod.
 • Kako LAJŠATI PORODNE BOLEČINE in ali so protibolečinska sredstva res nujen del poroda?
 • Poizkusili različne PORODNE POLOŽAJE.
 • Kako napisati PORODNI NAČRT.
 • VAJE ZA OBRAT otroka v “medenički”.
 • Kako izgleda ZAČETEK PORODA, kdaj morate v porodnišnico ter zakaj odhod v porodnišnico v resnici ni tak kot v filmih. 
 • Kako se lahko PARTNER VKLJUČI v porodni proces, kako vam lahko pomaga.
 • Prvo pristavljanje, DOJENJE in zakaj je prva ZLATA URA tako zelo pomembna.
 • Pravilno rokovanje dojenčka – HANDLING – vse od dvigovanja, nošenja, previjanja otroka.
 • VARNO SPANJE dojenčka.

Poleg že omenjega dobita tudi prikupne zapiske s primerom porodnega načrta ter posnetke predavanj, ki vama bodo ostali vse do rojstva otroka na voljo za ogled.

Spodaj preverita kateri paket vama bolj ustreza. Če sta v dvomih pa pišita na info.ataleya@gmail.com ali pa me pokličita na 041/429-425 in bomo skupaj poiskali najboljšo rešitev za vaju.

Individualna priprava na porod
(na domu, Zoom, prostori Ataleye)


120€*
 • 1x individualna priprava v udobju vašega doma, preko Zooma ali v prostorih Ataleye (max 2,5 ure) in 30 min posvet s fizioterapevtko Anno – FizioMama.
Osnovni paket + pregled v nosečnosti pri fizioterapevtki
(na domu, preko Zoom-a ali prostori Ataleye)
220 €*
 • 1x individualna priprava preko Zoom-a ali v prostorih Ataleye (max 2,5 ure) in 1x pregled pregled v nosečnosti pri fizioterapevtki Anni – FizioMama.
Spremljanje pred, med in po porodu – all inclusive paket
0€
 • Po dogovoru
Masaža za nosečnice in mamice
(50 min)
40 €
 • Cena masaže na domu je 60€.

Cene veljajo od 1.12.2020. Možno plačilo na obroke, po dogovoru.

Kakšna je razlika med individualno pripravo na porod in paketi?

INDIVIDUALNA PRIPRAVA NA POROD – vključuje 2,5 urno srečanje z babico Klavdijo ter 30 minutni Zoom posvet z Anno – Fiziomama, kjer se pogovorite o izzivih, ki jih imate (bolečine v medeničnem obroču, uhajanje urina, diastaza,…) in možnih rešitvah.

OSNOVNI PAKET – vključuje eno srečanje z babico Klavdijo in v času nosečnosti en pregled pri Anni – Fiziomama. Več o Anni in njenih storitvah si lahko preberete tukaj: http://www.fiziomama.si/blog/ponudba/fizioterapija-zdravja-zensk/

PAKET 3 IN 5 SREČANJ – vključuje 7,5 ali 12 urno srečanje z babico Klavdijo ter 30 minutni Zoom posvet z Anno – Fiziomama, kjer se pogovorite o izzivu, ki jih imate (bolečine v medeničnem obroču, uhajanje urina, diastaza,…) in možnih rešitvah.

Če ne veš kateri paket bi bil zate najbolj primeren, mi piši na mail (klik) in se bova dogovorili za kratek posvet o izbiri paketkov.

NOVO!

Na voljo je tudi ALL INCLUSIVE paket, kjer prejemete srečanja pred in po porodu ter spremljanje med porodom. Za kaj več pišite na info.ataleya@gmail.com

Cene veljajo od 1.12.2020. Možno plačilo na obroke, po dogovoru. *V kolikor se dogovorimo za obisk na domu, se k zgornji ceni dodajo tudi potni stroški v fiksni višini 20 eur/srečanje (za oddaljenost do 60km) in 40 eur/srečanje (za oddaljenost več kot 60km).