Site icon Inštitut Ataleya | psihoterapija in celostna podpora družin

Celostna babiška priprava na porod

maternica_noseca

maternica_noseca

Nosečnost je polna pričakovanj in sprememb. Ženske smo se tekom stoletij vedno bolj oddaljile od zaupanja v naše telo in zaupanja v porod kot tak. Pogosto znanje iščemo zunaj sebe v tisoč in eni obliki – na forumih, FB skupinah, pri različnih strokovnjakih. Cilj naše celostne priprave na porod pa je, da najdeta zaupanje in znanje v sebi ter ga ob podpori strokovne ekipe tudi doživita.

Ker mi je izjemno pomembno, da dobita podporo, ki temelji na najnovejših strokovnij dognanjih in da sta celostno podprta tekom nosečnosti, med in po porodu, vama pri individualnih pripravah na porod ponujam nekaj, kar drugje ni mogoče dobiti. In sicer poleg znanja, dodatnih vsebin, 24/7 podpore in še kaj, je v pripravo na porod vključen tudi enkraten posvet z Anno Bogacz-Udovč (FizioMama), ki te bo podprla tudi na fizičnem nivoju, ti pomagala pri izzivih, ki jih imaš ali pa bosta skupaj le preverili stanje tvojega telesa.

Za vaju pa sem vseeno izbrala nabor tem o katerih najpogosteje s pari govorimo (in jih praktično preizkusimo) na individualnih pripravah na porod:

Poleg že omenjega dobita tudi prikupne zapiske s primerom porodnega načrta ter posnetke predavanj, ki vama bodo ostali vse do rojstva otroka na voljo za ogled.

Spodaj preverita kateri paket vama bolj ustreza. Če sta v dvomih pa pišita na info@ataleya-svetovanje.com ali pa me pokličita na 041/429-425 in bomo skupaj poiskali najboljšo rešitev za vaju.

*Potni stroški se obračunajo v višini 0,37 € na kilometer. V kolikor rezerviran termin za svetovanje odpoveste 24 ur ali manj pred terminom, poravnate polovični delež prispevkov za svetovanje.

Možno plačilo na obroke, po dogovoru.

Pogosta vprašanja

INDIVIDUALNA PRIPRAVA NA POROD – vključuje 2 urno srečanje z babico Klavdijo ter 30 minutni online posvet z Anno – Fiziomama, kjer se pogovorite o izzivih, ki jih imate (bolečine v medeničnem obroču, uhajanje urina, diastaza,…) in možnih rešitvah.

PAKET 3 IN 5 SREČANJ – vključuje 7,5 ali 12 urno srečanje z babico Klavdijo ter 30 minutni online posvet z Anno – Fiziomama, kjer se pogovorite o izzivih, ki jih imate (bolečine v medeničnem obroču, uhajanje urina, diastaza,…) in možnih rešitvah.

Če ne veš kateri paket bi bil zate najbolj primeren, mi piši na mail (klik) in se bova dogovorili za 30 minutni brezplačni online posvet o izbiri paketov.

Na voljo je tudi ALL INCLUSIVE paket, kjer prejemete srečanja pred in po porodu ter spremljanje med porodom. Za kaj več pišite na info@ataleya-svetovanje.com .

Cene veljajo od 1.9.2022.

Exit mobile version