PRIPRAVA NA POROD

Sta že obiskala šolo za starše in nista dobili vseh želenih informacij? Ne vesta, kam bi naslovili svoja vprašanja in dileme? Ne želita svojih strahov in želja deliti z drugimi? Si želita bolj poglobljene in individualno osnovane priprave na porod?

 

Potem sta lepo vabljena, da se prijavita na celostno individualno pripravo na porod!

Kaj je vključeno v individualno pripravo na porod? Vse je odvisno od vajinih želja in potreb! Lahko pa si prebereta kaj smo delali s pari ali posameznicami do zdaj:

 • Skupaj lahko vaše želje preoblikujemo v INDIVIDUALIZIRAN PORODNI NAČRT, ki ga prejmete v obliki PDF dokumenta na vaš e-mail naslov. Ob tem se seveda seznanite z najnovejšimi informacijami povezanimi s tematiko pred, med in poporodnega obdobja.
 • Poizkusimo lahko različne PORODNE POLOŽAJE.
 • Z naravnimi in nežnimi tehnikami lahko pomagamo vašemu otroku, da se končno obrne v najbolj optimalno vstavo – NEŽNI OBRAT MEDENIČNE VSTAVE z različnimi vajami, ki ne vključujejo fizičnega obrata otroka.
 • Pogovorimo se o vaših strahovih in sprobamo različne TEHNIKE ZA SPROŠČANJE.
 • Spoznali boste SPROŽILCE in ZAVIRALCE poroda ter prejeli zanje kako ustvariti najbolj optimalno okolje za porod (tudi v porodnišnici).
 • Skupaj bomo odkrivali kaj so to VIZUALIZACIJE in zakaj so uporabne.
 • Podrobno si bomo pogledali POTEK PORODA in vsega kar mu sledi.
 • Z BODOČIMI OČETI se pogovorimo o njihovi pomembni vlogi med porodom in jih opolnomočimo. Tako je, dragi moški, nismo pozabili na vas.
 • Spoznavali bomo pomen prve ZLATE URE in DOJENJA.
 • Preizkusili bomo pravilno rokovanje oziroma HANDLING in pa PREVIJANJE otroka. Pogovorili se bomo o negi in primernih pripomočkih za nego otroka.
 • Predvsem pa bosta dobila odgovore na vsa vajina vprašanja.

Mirno in nežno rojstvo je lahko ena boljših popotnic v življenju za vajinega otroka in vaju.

V letu 2021 pa začenjamo z ekskluzivno ponudbo celostne priprave na porod, kjer poleg srečanj z diplomirano babico, IBCLC svetovalko za dojenje ter magistro zakonskih in družinskih študij, prejmete še obisk pri Anni Bogacz-Udovč, FizioMama, ki vas bo podprla glede na izzive, ki jih imate (npr. disfukncija medeničnega dna, bolečine, diastaza,…).

Zakaj kot diplomirana babica menim, da je obravana pri fizioterapevtki pomembna? Pri svojem delu sem opazila, da imajo ženske večkrat težave z uhajanjem urina, bolečinami v medeničnem obroču ali križnem predelu, zaprtostjo, diastazo,… Čeprav sem razložila kako lahko tovrstni izzivi negativno vplivajo na potek nosečnosti, poroda ali poporodnega obdobja (torej – do konca življenja), se marsikatera ni odločila za obisk pri fizioterapevtki, kjer bi lahko preprečili marsikateri zaplet, ki je kasneje sledil. Tako vaju v želji po tem, da bosta še bolj podprta, pripravljena za porod in starševstvo, vabim, da se pridružita našim celostnim individualnim pripravam na porod.

Ker si zaslužita obravanvo po vajini meri, ki je varna in učinkovita. In pri nas jo dobite.

 

 

*Potni stroški se obračunajo v višini 0,37 € na kilometer. V kolikor rezerviran termin za svetovanje odpoveste 24 ur ali manj pred terminom, poravnate polovični delež prispevkov za svetovanje.

Možno plačilo na obroke, po dogovoru.

INDIVIDUALNA PRIPRAVA NA POROD – vključuje 2 urno srečanje z babico Klavdijo ter 30 minutni online posvet z Anno – Fiziomama, kjer se pogovorite o izzivih, ki jih imate (bolečine v medeničnem obroču, uhajanje urina, diastaza,…) in možnih rešitvah.

PAKET 3 IN 5 SREČANJ – vključuje 7,5 ali 12 urno srečanje z babico Klavdijo ter 30 minutni online posvet z Anno – Fiziomama, kjer se pogovorite o izzivih, ki jih imate (bolečine v medeničnem obroču, uhajanje urina, diastaza,…) in možnih rešitvah.

Če ne veš kateri paket bi bil zate najbolj primeren, mi piši na mail (klik) in se bova dogovorili za 30 minutni brezplačni online posvet o izbiri paketov.

Na voljo je tudi ALL INCLUSIVE paket, kjer prejemete srečanja pred in po porodu ter spremljanje med porodom. Za kaj več pišite na info@ataleya-svetovanje.com

Cene veljajo od 1.9.2022.