Site icon Inštitut Ataleya | psihoterapija in celostna podpora družin

Z žensko: nosečnost, porod in poporodno obdobje po tvoji meri

Klavdija Slapar, diplomirana babica, ustanoviteljica Inštituta Ataleya in Anna Bogacz-Udovč, diplomirana fizioterapevtka, ustanoviteljica lastne blagovne znamke FizioMama sva oblikovali program spremljanja ženske v pripravah na nosečnost, porod in poporodno obdobje po njeni meri. Želiva podpreti vsako žensko, ki to želi, ne glede na njeno predznanje, izbire in želje ter vam ponuditi kakovostne vsebine iz področja babištva in obporodne fizioterapije, da lahko informirano izbirate.

V osnovi je bil najin program zamišljen kot 12-tedensko podajanje vsebin in pripravljenost odgovoriti na vaša vprašanja ter dodatni 4 tedni najine prisotnosti za vas. Ker smo si različne in ker vas doseževa v različnih tednih vaše nosečnosti, sva se odločili vam ponudiva več kombinacij, da lahko razpolagate s časom po svoji meri. 🙂

Kaj je na voljo?

a) Tedensko tematsko spremljanje in po 12. tednih še dodatni 4 tedni najine spremljajoče prisotnosti, najprimernejša možnost za vas, ki ste med 16. in 24. tednom nosečnosti. Ta možnost je na voljo 4x letno in se prvič izvede septembra 2020.

b) Tedensko tematsko spremljanje in po 6. tednih še dodatna 2 tedna najine spremljajoče prisotnosti. Ta program je na voljo vsak drug mesec, prva izvedba bo oktobra 2020.

c) Tematsko spremljanje v času 4. tednov najine spremljajoče prisotnosti. Ta program bo na voljo vsak mesec, prva izvedba bo prav tako oktobra 2020.

Program A, B ali C v vrednosti 585 € je v prvi izvedbi lahko tvoj za 197 €.

Vsaka od možnosti zajema 12 tematskih predavanj in vsebuje dodatna individualna spletna posveta tako s Klavdijo kot z Anno. Izberi, v kolikšnem času želiš prejeti znanje in za koliko časa želiš z nama ustvarjati skupnost. 🙂 V vsak program sprejmeva do 12 nosečnic, ker želiva se vsaki od vas posvetiti individualno.

Te zanima več?

Piši nama neposredno preko osebnih sporočil na straneh Ataleya in FizioMama oziroma na mail: info.ataleya@gmail.com ali info@fiziomama.si

Veseliva se srečanja z vami,

Klavdija in Anna

Exit mobile version